Een origineel zwangerschapscadeautje voor jezelf

Zwanger zijn is misschien wel de meest surrealistische ervaring tijdens een vrouwenleven. Je lichaam verandert van binnen en buiten en voordat je fatsoenlijk gewend bent aan het idee dat er een klein mensje in jouw buik zit, is het al tijd om te bevallen. Ondanks dat de zwangerschap ook zeker niet altijd rozengeur en maneschijn is, kan het achteraf toch jammer zijn als je dit niet voldoende voor jezelf hebt vastgelegd. Je bent tenslotte niet je hele leven zwanger (als het goed is).

Een 3D beeldje van je zwangere buik

Een originele manier om dit te doen is door een 3D beeldje te laten maken van jouw lichaam in zwangere toestand. Door alle hectiek van het zwanger zijn kan het je namelijk volledig ontgaan dat het zwangere lichaam gewoon ontzettend mooi is. Hoe leg je dat nu mooier vast dan in een miniatuurversie van jezelf?

Een 3D geprint beeldje van de zwangere vrouw

Met de moderne technieken is er steeds meer mogelijk als het gaat om het vastleggen van dierbare herinneringen. Doordat 3D printers steeds beter worden, kun je ook steeds gedetailleerdere beeldjes laten maken. Tegenwoordig kiezen veel vrouwen er daarom voor om hun zwangere lijf vast te leggen in de vorm van een 3D geprint beeldje. Bij Gravida kun je dit eenvoudig laten doen. Aan de hand van een 3D scan, die uit een groot aantal foto’s bestaat, wordt er een digitaal 3D model van jouw zwangere buik gevormd. Dit zeer gedetailleerde 3D model vormt de basis voor het uiteindelijke beeldje. Voordat het beeldje wordt uitgeprint, worden eventuele oneffenheden, of onwenselijke uitsteeksels weggewerkt en kies je het materiaal waarin je het beeldje wil laten uitprinten. Het is bijna niet voor te stellen, maar je kunt onder andere kiezen uit de materialen hout, brons, en kunststof.

Een prachtig eindresultaat

Nadat het beeldje uitgeprint is, word deze nog zorgvuldig nabewerkt. Waar nodig wordt het bijgeschuurd en kan er naar wens ook nog gekozen worden uit andere afwerkingopties, zoals een matte, of een glossy finish. Kortom wordt het 3D beeldje volledig op maat voor jou gemaakt. Zelfs als je nog niet weet hoe jouw beeldje eruit moet komen te zien, is dat geen enkel probleem. Het 3D model wordt namelijk kosteloos een jaar lang door Gravida bewaard. Mocht je hierna nog wat meer bedenktijd nodig hebben, dan is dat tegen een vergoeding ook mogelijk.

Afspraak maken?

Contact opnemen